O nama

O nama

O NAMA

Nama je vaš uspeh izuzetno važan

Dugo se bavimo podizanjem novih voćnjaka. Za to vreme smo se lično i poslovno sreli sa svima koji u ovoj oblasti u evropskim razmerama nešto znače. Stekli smo veliko iskustvo, sarađujemo sa mnogima i sa zadovoljstvom možemo da kažemo da smo sada u mogućnosti da Vam ponudimo ono što je za Vas najbolje i najisplativije.


ŠTA NAS PREPORUČUJE

Icon o nama vrhunske sadnice

VRHUNSKE SADNICE

Skoro 60 godina iskustva i učenja rezultuju našom ponudom sadnica vrhunskog kvaliteta. I to po povoljnim cenama. O njihovim karakteristikama najbolje govore opis sadnica njihov biodinamički potencijal i opis rasadnika.

Icon o nama sortiment

SORTIMENT

Nudimo vam i širok asortiman različitih vrsta i sorti. Trudimo se da pratimo sve što je novo, vodeći, naravno računa i o tome da li su nove sorte prošle stručnu i tržišnu verifikaciju.

Icon o nama protivgradni sistemi

NAJBOLJE KOMPONENTE

Najkvalitetnije komponente za izgradnju potpornih i protivgradnih sistema u Evropi. U njih je ugrađeno 40 godina iskustva i neprekidnog usavršavanja. Životni vek naših sistema je najmanje 30 godina.

Icon o nama podrska i pomoc

PODRŠKA I POMOĆ

Podrška i pomoć podrazumevaju izradu projekata, od idejnog do detaljnog rešenja, specifikaciju poterbnog materijala, praćenje radova, kao i pomoć i saradnju u prvim godinama razvoja vašeg voćnjaka.

ODAKLE VAM ISPORUČUJEMO SADNICE


Sadnice vam isporučujemo iz naših rasadnika u Srbiji, kao i iz rasadnika naših principala, od kojih je jedan u Holandiji, a drugi u Italiji.


POSLOVNI PODACI

BARZOY doo
Maksima Gorkog 8c
21000 Novi Sad
Srbija

PIB: 108191955
MB: 20949376

T.R.: 340-11009647-71
Erste Bank AD, Novi Sad

Imate pitanje? Poruku, predlog…

Mi ćemo Vam sa zadovoljstvom odgovoriti.

KONTAKTIRAJTE NAS